Du er ein eksotisk og spennande fugel i den Førsdalske fauna. Mykje nytt som ikkje har vore her før og som er med og gjev eit mangfaldig bilde av bygda. Eg sunes du skal fortsette som du har gjort, take vare på / utvide sjelene våre med det som er fint (bilde/trykk) og kroppane (og sjelene) med yoga.

Det er ei stor glede å gjere yoga saman med Judith. Etter ein time på matta er eg atter i kontakt med med sjølv. Pusten er roleg, tankar og gjeremål er borte og eg bare er. Attereigong kjenner eg på takksemd for å ha Judith her på Merleyn. Namaste.

Yoga er helt topp når en er sliten. Fortsett med de gode yogatimene og med de fine bildene dine. Det skaper så mye god energi.

Jeg bruker å si, når jeg anbefaler dine yoga timer til kolleger,

venner og familie, at- det er så bra med Judith, for hun er så jordnær! Hun utelukker ikke andre ting! Det er ikke bare yoga som gir glede og gjør deg bra, det er å være i hagen, i jorda. Og lignende. Det er slik jeg opplever deg. Som hel. Du er ikke fanatisk! Og det er utrolig bra at du ikke er. Og så gir yoga raske resultater. Etter siste fødsel gikk jeg på yoga hos deg og bekkenet ble mye bedre, veldig raskt. Yoga gjør det lettere for kropp og hodet å henge sammen ned sjelen. Det gir balanse. En opplevelse av helhet!

 

Tusen takk skal du ha for all kunnskap og livsglede du del

er med oss

Takk for alle yoga timene vinter og vår det har hvert lærerikt.

Du inspirerer så mange, inkludert meg.

 

Tusen takk for at du bringer så mye god energi til Fyresdal, at du tar deg tid til å samle oss og for at du vil være vår lærer.

 

© Merleyn Galleri og Yogaskole, Folkestadgata 14, 3870 Fyresdal. Tlf 91641202